OVER SAPO

 

Dienstenbedrijf SAPO biedt in het kader van dienstencheques huishoudelijke hulp aan bij particulieren in de regio Veurne, Koksijde, De Panne en Alveringem. 

Onze onderneming is ontstaan uit de samenwerking van de PWA-kantoren van Veurne, Koksijde, De Panne en Alveringem en heeft als hoofddoel de tewerkstelling te bevorderen van mensen uit kansengroepen. In 2005 zijn we gestart met 14 halftijdse krachten en momenteel zijn er reeds een 70-tal werknemers.

 

Dienstenbedrijf Sapo is een sociale onderneming waar een toffe en familiale sfeer heerst. Wij streven naar een optimale samenwerking tussen onze werknemers en onze klanten.

Om een grote klantentevredenheid te verkrijgen en te behouden, streven wij naar een goede communicatie.

Tevens proberen we onze werknemers te ondersteunen in

hun job, want tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten.

Diensten / werking

 

Onze gemotiveerde medewerkers staan u graag bij in het huishouden. U kan op ons beroep doen voor thuishulp van huishoudelijke aard zoals:

 

  • Schoonmaken van uw woning met inbegrip van de ramen

  • Wassen en strijken

  • Klein naaiwerk

  • Bereiden van maaltijden

 

 

 

Onze diensten worden verleend in blokken van 3 of 4 uur, met een minimum van 4 uur per 14 dagen. U kan kiezen welke dag van de week u hulp wenst en ons uw voorkeur laten weten voor de voor- of namiddag. Wij streven ernaar steeds dezelfde werknemer op hetzelfde tijdstip te sturen. 

Bij afwezigheid van onze medewerker brengt het kantoor u tijdig op de hoogte en voorzien wij indien gewenst een vervangpersoon. Wij beschikken over een vlinder, een vast vervangpersoon, die continu vervangingen doet dit om de kwaliteit van de dienstenverlenging te kunnen blijven garanderen.

 

Per gewerkt uur betaalt u één dienstencheque ter waarde van € 9 waarvan u 20% terugkrijgt bij de aangifte van je belastingen. Inschrijven is GRATIS en kan zowel telefonisch, per mail of in het kantoor gebeuren. Wij geven u een contract mee in 2 exemplaren met nuttige tips en richtlijnen.

 

Elke huishoudhulp is tewerkgesteld met een vaste arbeidsovereenkomst en is verzekerd tegen arbeidsongevallen. Het dienstenbedrijf heeft bovendien een verzekering voor schade. In geval van schade dient de gebruiker de verantwoordelijke van het dienstenbedrijf op de hoogte te stellen, dan kan u zo snel mogelijk geholpen worden.

Ingeval van schade zal het dienstenbedrijf aangifte doen bij de verzekeringsmaatschappij die het schadegeval verder zal afhandelen. De vrijstelling is echter ten laste van de gebruiker. 

Verlofkalender 2022

Nieuwjaar  

1 januari 2022

= 3 januari 2022

 

Paasmaandag  

18 april 2022

 

Feest van de arbeid  

1 mei 2022

= 27 mei 2022

O.L.H. Hemelvaart

26 mei 2022

Pinkstermaandag

6 juni 2022

 

Nationale Feestdag

21 juli 2022

O.L.V. Hemelvaart

15 augustus 2022

 

Allerheiligen

1 november 2022

 

Wapenstilstand

11 november 2022

Kerstmis

25 december 2022

= 26 december 2022

 

Collectieve sluiting

27 - 30 december 2022