top of page
oud logo Sapo
Logo bubbles Sapo
Logo Sapo

Dienstenbedrijf Sapo

Kwalitatieve huishoudelijke hulp bij particulieren, sinds 2005!

Over Sapo

Dienstenbedrijf is ontstaan in 2005, als samenwerking tussen de PWA's (Plaatselijke WerkAangelegenheidsdienst) van Veurne, Koksijde, De Panne en Alveringem. Dienstenbedrijf Sapo was een van de eerste dienstenchequebedrijven in de regio. Op dat moment werd er gestart met 14 medewerkers. In de loop der jaren steeg het aantal medewerkers sterk tot boven de 100.

 

Ondertussen is Dienstenbedrijf Sapo is een samenwerkingsverband tussen de OCMW's van diezelfde 4 partners. We zijn een sociale onderneming met als hoofddoel het bevorderen van de tewerkstelling van mensen uit kansengroepen. Onze missie is al sinds de opstart hetzelfde: het leveren van kwalitatieve huishoudhulp bij particulieren thuis, in ruil voor dienstencheques. Bij Sapo heerst een familiale sfeer, iedereen kent iedereen. Ons team telt op dit moment 51 huishoudhulpen, een consulente en een kantoorverantwoordelijke. 

Wij streven naar een optimale samenwerking tussen onze werknemers en onze klanten. Om een grote klantentevredenheid te verkrijgen en te behouden, streven wij naar een goede communicatie. Zo gaan we bijvoorbeeld bij nieuwe klanten langs, voor een korte kennismaking en een huisbezoek.

 

Tevens proberen we onze werknemers te ondersteunen in hun job, zowel technisch als persoonlijk. Want tevreden werknemers, zorgen voor tevreden klanten.

Ik ben uiterst tevreden over mijn hulp, altijd op tijd, ziet wat er moet gedaan worden. Het is altijd heel netjes! Ik ben voor 100% door haar geholpen!

Ik heb 2 dames in vervanging gehad,

ik was super tevreden van hun werk!

Een moderne vorm van klantvriendelijkheid en service.
bottom of page